perjantai 19. syyskuuta 2014

Time goes too fast

Onpas siitä taas aikaa kun oon viimeksi kirjoitellut tänne. Silloin oli vielä kesäloma.. Ja nyt alkaa jo toinen jakso ensi viikolla koulussa! Miten tää aika tuntuu vaan menevän nopeemmin ja nopeemmin joka ikinen vuosi?! Vuoden päästä sitä tuskaillaan jo opinnäytetyön kanssa..
Hyi, en halua ees ajatella ku rupee stressaamaa.. :'D 
Toisaalta vaikka oisinki kirjotellut tänne aikasemmin, ei mulla oikein oo mitään ihmeellistä kerrottavaa. Koulussa kaikki ok ja näin poispäin. Eikä mulla oikein oo kuviakaan mitkä niin hirveesti kertois viime aikaisista tapahtumista, mut onneks oon sentää puhelimella jotaki napannu :)
Viime viikonloppu meni ajellessa iltamyöhään ja syviksessä kuunnellen Neljänsuoraa kera mahtava porukka! Vuojalahdessakin tuli käytyä moikkaamassa Hannaa ja Aakea. Oli kyllä mukava vklp silloin pitkästä aikaa! Nyt on taas niitä hetkiä ku tuntuu ettei oikein oo oikein mitään ohjelmaa/ tekemistä täks viikonlopuks.. Mut pääseepähä ainaki kotona käymään! Jos sitä siellä auttas äitiä muutto kamojen kanssa ja ajelis poikien pelto autolla ja leikkis pikku rääpäleen, Jullen kanssa.
Ehkä tästä päivästä ei sittenkään tuu niin tylsä kuin nyt vaa tuntuu siltä. 

Toivottavasti tekin vietätte mukavan viikonlopun rentoutuen ja touhuten jotaki hauskaa!
Hyvää lauantaita, nähdään seuraavassa postauksessa!

 pidennykset <3



 tällästä ois seuraavaksi suunnitelmissa!






 tytsyt lähti Helsinkiin!

 want those rose tattoos!!




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti